Fresh produkty

Debrecínská pečeně, plátky 100gVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +5°C.
Doporučená spotřeba: Spotřebujte do data uvedeného na etiketě.

Labužnická krkovička plátky 100gVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +5°C.
Doporučená spotřeba: Spotřebujte do data uvedeného na etiketě.

Moravské uzené, plátky 100gVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +5°C.
Doporučená spotřeba: Spotřebujte do data uvedeného na etiketě.

Pálivý paprikový salám 80gVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +5°C.
Doporučená spotřeba: Spotřebujte do data uvedeného na etiketě.

Šunka gold - nejvyšší jakosti 100gVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +5°C.
Doporučená spotřeba: Spotřebujte do data uvedeného na etiketě.

Šunka medová,  plátky 100gVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +5°C.
Doporučená spotřeba: Spotřebujte do data uvedeného na etiketě.

Šunka Moravia,  plátky 100gVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +5°C.
Doporučená spotřeba: Spotřebujte do data uvedeného na etiketě.

Vysočina 80gVÍCE INFORMACÍ

Vysočina 80g

Obj.kód: 00790

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +5°C.
Doporučená spotřeba: Spotřebujte do data uvedeného na etiketě.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X