Hovězí krk steak

Hovězí krk steak
| Obj. kód: 08830 |
Skupina
Skupina

Hovězí vyzrálé maso

Podmínky skladování
Podmínky skladování

Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Složení
Složení

Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a z prvních dvou třetin je velmi jemný a šťavnatý. Dají se z něj připravovat výborné steaky. Přestože se jedná o libové maso, je plné chuti a velmi šťavnaté.

MÁTE ZÁJEM O PRODUKT? NAPIŠTE NÁM.

Položky označené (*) je nutné vyplnit.

ZELENÁ LINKA800 101 015
VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X