Jednohubková tvarůžková klobása

Jednohubková tvarůžková klobása
| Obj. kód: 04340 |
Skupina
Skupina

Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.

Podmínky skladování
Podmínky skladování

Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Doporučená spotřeba
Doporučená spotřeba

Do data uvedeného na etiketě.

Vepřové maso 70 % hm.; sýr Olomoucké tvarůžky 20 % hm.: tvaroh, jedlá sůl, mlékařské kultury; hovězí maso 10 % hm.; dusitanová solicí směs: jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; koření; sušená zelenina: česnek; stabilizátor: E450; antioxidant: E316; aroma. Plněno do jedlého přírodního vepřového střívka.

MÁTE ZÁJEM O PRODUKT? NAPIŠTE NÁM.

Položky označené (*) je nutné vyplnit.

ZELENÁ LINKA800 101 015
VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X