Naše výrobky


Toustová šunkaVÍCE INFORMACÍ

Toustová šunka

Obj.kód: 02280

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Spotřebujte do data uvedeného na etiketě.

Tišnovský nářezVÍCE INFORMACÍ

Tišnovský nářez

Obj.kód: 02310

Skupina: Tepelně opracovaný masný výrobek.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Spotřebujte do data uvedeného na etiketě.

Spišská klobásaVÍCE INFORMACÍ

Spišská klobása

Obj.kód: 01170

Skupina: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Šunka s pepřem a česnekemVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Tišnovská šunkaVÍCE INFORMACÍ

Tišnovská šunka

Obj.kód: 00780

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Jednohubková tvarůžková klobásaVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Klobása s Olomouckými tvarůžkyVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Pražská šunkaVÍCE INFORMACÍ

Pražská šunka

Obj.kód: 01950

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Spotřebujte do data uvedeného na etiketě.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X