Ostravská klobása

Ostravská klobása
| Obj. kód: 01180 |
Skupina
Skupina

Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.

Podmínky skladování
Podmínky skladování

Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Doporučená spotřeba
Doporučená spotřeba

Spotřebujte do data uvedeného na etiketě.

Složení
Složení

Vepřové maso 75 % hm.; pitná voda; dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: E250; stabilizátory: E450, E451; koření: kmín; zahušťovadlo: E407a; dextróza; látky zvýrazňující chuť a vůni: E621, E635; glukózový sirup; antioxidant: E316; extrakty koření

MÁTE ZÁJEM O PRODUKT? NAPIŠTE NÁM.

Položky označené (*) je nutné vyplnit.

ZELENÁ LINKA800 101 015
VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X