Spišská klobása

Spišská klobása
| Obj. kód: 01170 |
Skupina
Skupina

Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný.

Podmínky skladování
Podmínky skladování

Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.

Doporučená spotřeba
Doporučená spotřeba

Do data uvedeného na etiketě.

Složení
Složení

Na 100g hotového výrobku bylo použito 80g vepřového masa a 53g hovězího masa; dusitanová solicí směs: jedlá sůl, konzervant: E250; koření: paprika sladká, chilli, černý pepř, muškátový ořech; sacharosa; stabilizátor: E451; cukr; barvivo: E160c; antioxidan

MÁTE ZÁJEM O PRODUKT? NAPIŠTE NÁM.

Položky označené (*) je nutné vyplnit.

ZELENÁ LINKA800 101 015
VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X