Trvanlivé výrobky

Florentino salám s lískovými ořechyVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, uzený
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Klobása s lískovými ořechyVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Pálivý paprikový salámVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.
Doporučená spotřeba: Do 40 dnů od data uvedeného na klipse.

Selský salámVÍCE INFORMACÍ

Selský salám

Obj.kód: 00520

Skupina: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.
Doporučená spotřeba: Do 40 dnů od data uvedeného na klipse.

VysočinaVÍCE INFORMACÍ

Vysočina

Obj.kód: 00510

Skupina: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.
Doporučená spotřeba: Do 40 dnů od data uvedeného na klipse.

Spišská klobásaVÍCE INFORMACÍ

Spišská klobása

Obj.kód: 01170

Skupina: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X