Upozornění
Vážení zákazníci,
občasné změny otevírací doby na našich prodejnách máme vždy uvedeny na dané prodejně ( viditelně vylepeno u vstupu).
V těchto dnech se mohou lišit od standartní otevírací doby.
Děkujeme za pochopení.
Vážení zákazníci,
občasné změny otevírací doby na našich prodejnách máme vždy uvedeny na dané prodejně ( viditelně vylepeno u vstupu).
V těchto dnech se mohou lišit od standartní otevírací doby.
Děkujeme za pochopení.
výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.