Vepřové maso

Vepřové koleno zadní s kostíVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Vepřový bok bez kostiVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.

Vepřový bok s kostíVÍCE INFORMACÍ

Vepřový bok s kostí

Obj.kód: 07110

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X