KONTAKTY

Sídlo společnosti 

Karasova 378, 666 01 Tišnov
e-mail: info@steinhauser.cz
fax: +420 549 410 232

vrátnice
tel: +420 514 514 620

IČO: 47904275
DIČ: CZ 47904275
CZ 246 ES

Zapsaný u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vl. 9438

Provoz jatek 

Skalice nad Svitavou 169
679 01  Skalice nad Svitavou
tel: +420 514 514 160 
CZ 256 20 ES
 

Vedení společnosti

Jednatel společnosti


Ing. Ladislav Steinhauser
steinhauser@steinhauser.cz

Jednatel společnosti
 

MVDr. Ladislav Steinhauser
ladislav@steinhauser.cz

CEO


Tomáš Pečinka
pecinka@steinhauser.cz

Ředitel divize jatek


Aleš Holas
holas@steinhauser.cz

Ekonom společnosti

 

Ing. Soňa Kurdiovská
kurdiovska@steinhauser.cz

Manager podnikových prodejen

 

Monika Steinhauserová
monika@steinhauser.cz

  

Objednávky velkoobchod

e-mail: objednavky@steinhauser.cz
tel.: 514 514 625

Provozní doba: Po-Pá 4:30-16:00


Objednávky  na velkoobchod je možné volat do 16:00hod., poté kontaktujte svého obchodního zástupce.

 

Objednávky, fakturace

 

Jana Rambousková
rambouskova@steinhauser.cz
objednavky@steinhauser.cz

Objednávky, fakturace

 

Jarmila Hotařová
hotarova@steinhauser.cz
objednavky@steinhauser.cz

Objednávky, fakturace

 

Andrea Kučerová, DiS.
kucerova@steinhauser.cz
objednavky@steinhauser.cz

Objednávky, fakturace

 

Jitka Joklová
joklova@steinhauser.cz
objednavky@steinhauser.cz

Obchodní zástupce

 

Adéla Sedláčková
sedlackova@steinhauser.cz
+420 601 575 494

Obchodní zástupce

 

Jiří Kytner
kytner@steinhauser.cz
+420 725 892 710

 

  

 

Mzdový účetní, personalista

 

Bc. Rostislav Pelikán
pelikan@steinhauser.cz
+420 514 514 635

Manager kvality

 

Mgr. Marcel Konečný
konecny@steinhauser.cz

Vedoucí jatek


Jan Kužela
kuzela@steinhauser.cz

Vedoucí bourárny


Tomáš Culek
jan.rambousek@steinhauser.cz

Vedoucí oddělení masné výroby


Milan Rampula
rampula@steinhauser.cz

Vedoucí balírny


Roman Nečas
roman.necas@steinhauser.cz

Vedoucí expedice uzenin


Jaroslav Nečas
necas@steinhauser.cz

Vedoucí dopravy


Pavel Klouda
doprava@steinhauser.cz

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X