Drobné masné výrobky

Párek k opékání
Obj.kód: 01240Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Párky k loupání
Obj.kód: 01190Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Retro Dědova papriková klobása
Obj.kód: 00710Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Slovenský točený salám
Obj.kód: 01060Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Špekáčky - ZTS
Obj.kód: 01050Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Špekáčky na utopence
Obj.kód: 00560Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Špekáčky Steinhauser
Obj.kód: 01070Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Šunková klobása
Obj.kód: 01110Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Šunkové párečky
Obj.kód: 01210Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Svratecká klobása
Obj.kód: 01090Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Telecí párky pro děti
Obj.kód: 04480Skupina: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.

Tišnovská klobása
Obj.kód: 01100Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.