Drobné masné výrobky

Moravské párky
Obj.kód: 03610Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Moravské párky s Goudou
Obj.kód: 02200Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Párek "Delikates"
Obj.kód: 01370Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Párek Extra
Obj.kód: 02440Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Párky k loupání
Obj.kód: 01190Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Retro Dědova papriková klobása
Obj.kód: 00710Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Slovenský točený salám
Obj.kód: 01060Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Špekáčky - ZTS
Obj.kód: 01050Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Špekáčky na utopence
Obj.kód: 00560Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Špekáčky s Goudou
Obj.kód: 04210Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Špekáčky Steinhauser
Obj.kód: 01070Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Šunková klobása
Obj.kód: 01110Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.