Salámy

Gothajský salámVÍCE INFORMACÍ

Gothajský salám

Obj.kód: 00050

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Gothajský salám 1977VÍCE INFORMACÍ

Gothajský salám 1977

Obj.kód: 00280

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Šunkový salámVÍCE INFORMACÍ

Šunkový salám

Obj.kód: 00010

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Šunkový salám zauzený 1977VÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X