VÝROBKY

Dědův bok
Obj.kód: 01530Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Brněnský salám
Obj.kód: 00020Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Debrecínské párky
Obj.kód: 01040Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Florentino salám s lískovými ořechy
Obj.kód: 02570Skupina: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, uzený
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.

Hovězí kosti harfy
Obj.kód: 08160Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí flank steak
Obj.kód: 08190Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Dědova klobása
Obj.kód: 00750Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Moravská krkovička
Obj.kód: 01710Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Gothajský salám
Obj.kód: 00050Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Hovězí morkové kosti
Obj.kód: 08150Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí krk steak
Obj.kód: 08830Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Cikánská pečeně
Obj.kód: 01930Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.