VÝROBKY
Hovězí přední s kostí hrudí
Obj.kód: 08131Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
Hovězí pupek (skirt steak)
Obj.kód: 08310Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
Pečený bok
Obj.kód: 01890Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Uzená plec
Obj.kód: 01740Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Vepřová kotleta s kostí
Obj.kód: 07040Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7 °C.
Hovězí svíčková (Fillet mignon)
Obj.kód: 08240Skupina: Vyzrálé hovězí maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
Premium Debrecínská pečeně
Obj.kód: 01780Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Lahůdkové párky
Obj.kód: 01020Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Uzená slanina bez kůže
Obj.kód: 01750Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Vepřová krkovička bez kosti
Obj.kód: 07100Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7 °C.
Hovězí roštěná
Obj.kód: 08040Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
Hovězí veverka (Hanger steak)
Obj.kód: 08100Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.