Drobné masné výrobky

Debrecínské párky
Obj.kód: 01040Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Dědova klobása
Obj.kód: 00750Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Eso párky
Obj.kód: 01030Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Frankfurtské párky
Obj.kód: 01460Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Jemné párky
Obj.kód: 01010Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Kabanos
Obj.kód: 01080Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Klobása s Olomouckými tvarůžky
Obj.kód: 02170Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Lahůdkové párky
Obj.kód: 01020Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Moravská klobása
Obj.kód: 04060Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Moravské párky
Obj.kód: 03610Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Párek "Delikates"
Obj.kód: 01490Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Párek Extra
Obj.kód: 02440Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.