Drobné masné výrobky

Debrecínské párkyVÍCE INFORMACÍ

Debrecínské párky

Obj.kód: 01040

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Dědova klobásaVÍCE INFORMACÍ

Dědova klobása

Obj.kód: 00750

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Eso párkyVÍCE INFORMACÍ

Eso párky

Obj.kód: 01030

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Frankfurtské párkyVÍCE INFORMACÍ

Frankfurtské párky

Obj.kód: 01460

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Jemné párkyVÍCE INFORMACÍ

Jemné párky

Obj.kód: 01010

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

KabanosVÍCE INFORMACÍ

Kabanos

Obj.kód: 01080

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Klobása s Olomouckými tvarůžkyVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Lahůdkové párkyVÍCE INFORMACÍ

Lahůdkové párky

Obj.kód: 01020

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Moravská klobásaVÍCE INFORMACÍ

Moravská klobása

Obj.kód: 04060

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Moravské párkyVÍCE INFORMACÍ

Moravské párky

Obj.kód: 03610

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Párek VÍCE INFORMACÍ

Párek "Delikates"

Obj.kód: 01490

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Párek ExtraVÍCE INFORMACÍ

Párek Extra

Obj.kód: 02440

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X