VÝROBKY

Uzené koleno zadní s kostí
Obj.kód: 01640Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Libové párky výběrové
Obj.kód: 01270Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Zbojnický bok
Obj.kód: 02600Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Hovězí zadní - kýta
Obj.kód: 08010Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak)
Obj.kód: 08690Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Párky k loupání
Obj.kód: 01190Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Hovězí zadní - plec
Obj.kód: 08030Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Retro Dědova papriková klobása
Obj.kód: 00710Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vepřová panenka
Obj.kód: 07060Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Párek Extra
Obj.kód: 02440Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vepřová plec bez kosti
Obj.kód: 07080Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.

Slovenský točený salám
Obj.kód: 01060Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.