VÝROBKY

Hovězí zadní - květová špička (Rump steak)
Obj.kód: 08070Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Tišnovské koleno
Obj.kód: 02590Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Libová klobása k opékání
Obj.kód: 01360Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Hovězí zadní - falešná svíčková
Obj.kód: 08020Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak)
Obj.kód: 08170Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Uzené koleno zadní s kostí
Obj.kód: 01640Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Libové párky výběrové
Obj.kód: 01270Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Zbojnický bok
Obj.kód: 02600Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Hovězí zadní - kýta
Obj.kód: 08010Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak)
Obj.kód: 08690Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Párky k loupání
Obj.kód: 01190Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Hovězí zadní - plec
Obj.kód: 08030Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.