VÝROBKY
Špekáčky - ZTS
Obj.kód: 01300Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Špekáčky na utopence
Obj.kód: 00560Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Šunkové párečky
Obj.kód: 01210Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Špekáčky Steinhauser
Obj.kód: 01070Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Vepřové koleno zadní s kostí
Obj.kód: 07150Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
Trampská cigára
Obj.kód: 01310Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Vídeňské párky se sýrem
Obj.kód: 01390Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Vepřový bok bez kosti
Obj.kód: 07120Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.
Vepřový bok s kostí
Obj.kód: 07110Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.
Kotleta z naší udírny
Obj.kód: 03340Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Krkovička z naší udírny
Obj.kód: 03310Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Bůček z naší udírny
Obj.kód: 03390Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.