VÝROBKY

Uzená slanina bez kůže
Obj.kód: 01750Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vepřová krkovička bez kosti
Obj.kód: 07100Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7 °C.

Hovězí roštěná
Obj.kód: 08040Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí veverka (Hanger steak)
Obj.kód: 08100Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Sekaná
Obj.kód: 02190Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Šunkový salám
Obj.kód: 00010Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Vepřová krkovička s kostí
Obj.kód: 07070Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.

Hovězí svíčková
Obj.kód: 08050Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí vysoký roštěnec bez kosti (Rib eye steak)
Obj.kód: 08370Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Šunkový salám zauzený 1977
Obj.kód: 00270Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Párek "Delikates"
Obj.kód: 01370Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vepřová kýta bez kosti
Obj.kód: 07020Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.