VÝROBKY

Uzená slanina bez kůžeVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vepřová krkovička bez kostiVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7 °C.

Hovězí roštěnáVÍCE INFORMACÍ

Hovězí roštěná

Obj.kód: 08040

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí veverka (Hanger steak)VÍCE INFORMACÍ

Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

SekanáVÍCE INFORMACÍ

Sekaná

Obj.kód: 02190

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Šunkový salámVÍCE INFORMACÍ

Šunkový salám

Obj.kód: 00010

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Vepřová krkovička s kostíVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.

Hovězí svíčkováVÍCE INFORMACÍ

Hovězí svíčková

Obj.kód: 08050

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí vysoký roštěnec bez kosti (Rib eye steak)VÍCE INFORMACÍ

Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Šunkový salám zauzený 1977VÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Párek VÍCE INFORMACÍ

Párek "Delikates"

Obj.kód: 01370

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vepřová kýta bez kostiVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X