VÝROBKY

Gothajský salám 1977VÍCE INFORMACÍ

Gothajský salám 1977

Obj.kód: 00280

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Oravská slaninaVÍCE INFORMACÍ

Oravská slanina

Obj.kód: 01560

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Frankfurtské párkyVÍCE INFORMACÍ

Frankfurtské párky

Obj.kód: 01410

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vepřová hlava bez lalokuVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí přední bez kosti kližkaVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí loupaná plec (Top blade steak)VÍCE INFORMACÍ

Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Vepřová hlava s lalokemVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí přední bez kosti krkVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte 0°C do 7°C.

Hovězí nízký roštěnec bez kosti (Sirloin steak)VÍCE INFORMACÍ

Skupina: Vyzrálé hovězí maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Tišnovská pečeněVÍCE INFORMACÍ

Tišnovská pečeně

Obj.kód: 01510

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

KabanosVÍCE INFORMACÍ

Kabanos

Obj.kód: 01480

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vepřová kotleta bez kostiVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X