VÝROBKY
![Gothajský salám 1977](/files/products_images/product_small/g/Gothajsky_salam_1977.jpg)
Gothajský salám 1977
Obj.kód: 00280Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
![Oravská slanina](/files/products_images/product_small/o/Oravska_slanina_1.jpg)
Oravská slanina
Obj.kód: 01560Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
![Frankfurtské párky](/files/products_images/product_small/f/Frankfurtske_parky_2.jpg)
Frankfurtské párky
Obj.kód: 01410Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
![Vepřová hlava bez laloku](/files/products_images/product_small/v/Vepr._hlava_bez_laloku_.jpg)
Vepřová hlava bez laloku
Obj.kód: 07130Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
![Hovězí přední bez kosti kližka](/files/products_images/product_small/h/Hovezi_klizka.jpg)
Hovězí přední bez kosti kližka
Obj.kód: 08102Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
![Hovězí loupaná plec (Top blade steak)](/files/products_images/product_small/h/Hovezi_loupana_plec.jpg)
Hovězí loupaná plec (Top blade steak)
Obj.kód: 08620Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
![Vepřová hlava s lalokem](/files/products_images/product_small/v/Vepr._hlava_s_lalokem_.jpg)
Vepřová hlava s lalokem
Obj.kód: 07140Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
![Hovězí přední bez kosti krk](/files/products_images/product_small/h/Hovezi_krk.jpg)
Hovězí přední bez kosti krk
Obj.kód: 08101Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte 0°C do 7°C.
![Hovězí nízký roštěnec bez kosti (Sirloin steak)](/files/products_images/product_small/h/Hovezi_nizsky_rostenec_bk.jpg)
Hovězí nízký roštěnec bez kosti (Sirloin steak)
Obj.kód: 08400Skupina: Vyzrálé hovězí maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
![Tišnovská pečeně](/files/products_images/product_small/t/Tisnovska_pecene_1.jpg)
Tišnovská pečeně
Obj.kód: 01510Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
![Kabanos](/files/products_images/product_small/k/Kabanos_1.jpg)
Kabanos
Obj.kód: 01480Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
![Vepřová kotleta bez kosti](/files/products_images/product_small/v/Vepr._kotleta_bk_.jpg)
Vepřová kotleta bez kosti
Obj.kód: 07050Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.