VÝROBKY

Moravské uzené
Obj.kód: 01830Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Eso párky
Obj.kód: 01320Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Gothajský salám 1977
Obj.kód: 00280Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Pálivý paprikový salám
Obj.kód: 00550Skupina: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.

Oravská slanina
Obj.kód: 01560Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Frankfurtské párky
Obj.kód: 01410Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vepřová hlava bez laloku
Obj.kód: 07130Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí přední bez kosti kližka
Obj.kód: 08102Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí loupaná plec (Top blade steak)
Obj.kód: 08620Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Vysočina
Obj.kód: 00510Skupina: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.

Vepřová hlava s lalokem
Obj.kód: 07140Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí přední bez kosti krk
Obj.kód: 08101Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte 0°C do 7°C.