Pečený bok

Pečený bok
| Obj. kód: 01890 |
Skupina
Skupina

Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.

Podmínky skladování
Podmínky skladování

Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Složení: Vepřové maso 87 % hm.; pitná voda; dusitanová solicí směs: jedlá sůl, konzervant: E250; zahušťovadla: modifikovaný bramborový škrob E1420, E407a, E415;  stabilizátory: E451, E450; cukr; antioxidant: E301; aroma; protispékavá látka: E551; emulgátor: E433; antioxidant: E320; cibule smažená: slunečnicový olej; látka zvýrazňující chuť a vůni: E621; glukózový sirup; extrakty koření; koření: kmín. 

MÁTE ZÁJEM O PRODUKT? NAPIŠTE NÁM.

Položky označené (*) je nutné vyplnit.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X