Hovězí přední bez kosti krk

Hovězí přední bez kosti krk
| Obj. kód: 08101 |
Skupina
Skupina

Výsekové maso

Podmínky skladování
Podmínky skladování

Skladujte a uchovejte 0°C do 7°C.

Hovězí krk je část předního masa a skládá se z více menších svalů.  Svalovina je prorostlejší se silnými vlákny, avšak díky poměrně vyváženému poměru tuku a svaloviny má velmi dobré kulinářské vlastnosti. Je vhodná jak na dušení a vaření, ale rovněž pro přípravu mletého masa a výrobků z něj.

MÁTE ZÁJEM O PRODUKT? NAPIŠTE NÁM.

Položky označené (*) je nutné vyplnit.

ZELENÁ LINKA800 101 015
VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X