VÝROBKY

Vepřové koleno zadní s kostíVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Trampská cigáraVÍCE INFORMACÍ

Trampská cigára

Obj.kód: 01120

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vídeňské párky se sýremVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vepřový bok bez kostiVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.

Vepřový bok s kostíVÍCE INFORMACÍ

Vepřový bok s kostí

Obj.kód: 07110

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.

Špekáčky s GoudouVÍCE INFORMACÍ

Špekáčky s Goudou

Obj.kód: 04210

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Špekáčky s Olomouckými tvarůžkyVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Grilovací klobása 3 druhy sýraVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vepřová žebírka na grilVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Salám s Chipotle a ChedaremVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.

Dětská šunka SvačinkaVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C

Kotleta z naší udírnyVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X