Specifikace výrobků


Speciality


 

Drobné masné výrobky

 

Salámy


 

Šunky


 

Uzená masa


 

Trvanlivé výrobky

 

Hovězí maso


 

Vepřové maso


 
Anglická slaninaDebrecínský párekBrněnský salámŠunka MedováDědův bokFlorentino salám s lískovými ořechyHovězí kosti harfyBůčkový plát na roládu
Bok pikantDědova klóbásaGothajský salámSedlácká šunkaMoravská krkovičkaKlobása s lískovými ořechyHovězí morkové kostiSyrové sádlo
Cikánská pečeněEso párkyGothajský salám 1977Uzená kýta na kosti s kolenem Moravské uzenéPálivý paprikový salámHovězí oháňkaVepřová kotleta bez kosti
Královský bokFrankfurtské párkyKrakovský salámHovězí šunka z kýtyOravská slaninaKlobása ,,Vysočina"Hovězí přední bez kosti kližkaVepřová kotleta s kostí
Labužnická krkovičkaHovězí minipárkyLyonerŠunka ,,Moravia''Rolovaná plecSpišská klobásaHovězí přední bez kosti krkVepřová krkovička bez kosti 
Moravské uzené, velkoformátKabanosPikantní salámDušená šunkaTišnovská pečeněVysočinaHovězí přední s kostí hrudíVepřová krkovička s kostí
Pečený bokLahůdkové párkyŠohajíkŠkolní šunkaUzená plec Hovězí přední s kostí žebroVepřová kýta bez kosti
Retro Debrecínská pečeněOstravská klobásaŠunkáčekŠunka goldUzená slanina bez kůže Hovězí roštěnáVepřová kýta s kostí
SekanáPárek DelikatesŠunkový salámToustová šunkaUzená žebírka Hovězí svíčkováVepřová kotleta Speciál
Šunkový trianglPárek k opékáníŠunkový salám zauzený 1977Tišnovský nářezUzená žebírka křížovky Hovězí výřezVepřová nožička
Tišnovské kolenoPárky - JVýrobní salámTišnovská šunkaUzená žebírka plochá Hovězí zadní - falešná svíčkováVepřová panenka
Zbojnický bokPárky k loupání Pečená šunkaUzené koleno zadní s kostí Hovězí zadní - kýtaVepřová plec bez kosti
 Retro Dědova papriková klobása Křenová šunkaUzený bok bez kosti Hovězí zadní - plecVepřový plátek - Pluma
 Párek Extra Šunka s pepřem a česnekemUzený krk s kostí Hovězí líčkaVepřová žebírka kotletový pás
 Slovenský točený salám  Uzený lalok Hovězí lůjVepřová žebírka křížovky
 Špekáčky ZTS  Uzený hovězí jazyk Hovězí osobukoVepřová žebírka krkovice,kotleta
 Špekáčky na utopence    Hovězí srdceVepřová žebírka plochá
 Šunková klobása    Hovězí jazykVepřové koleno přední s kostí
 Šunkové párečky    Hovězí játraVepřové koleno zadní bez kosti
 Svratecká klobása    Býčí žlázyVepřové koleno zadní s kostí
 Tišnovská klobása     Vepřové uši
 Tradiční špekáčky     Vepřové kůže
 Trampská cigára     Vepřové půlky v jat. úpravě
 Vídeňské párky se sýrem     Laloky
 Párek Exkluziv s Parmezánem     Vepřový M.Teres major
 Hovězí klobása     Vepřový bok bez kosti
 Párky s Olomouckými tvarůžky     Vepřový bok s kostí
 Klobása s Olomouckými tvarůžky      
 Jednohubková tvarůžková klobása      
 Telecí párky pro děti      
VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X