Speciality

Anglická slaninaVÍCE INFORMACÍ

Anglická slanina

Obj.kód: 01670

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Bok pikantVÍCE INFORMACÍ

Bok pikant

Obj.kód: 02350

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Cikánská pečeněVÍCE INFORMACÍ

Cikánská pečeně

Obj.kód: 01930

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Královský bokVÍCE INFORMACÍ

Královský bok

Obj.kód: 02500

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Labužnická krkovičkaVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Moravské uzené, velkoformátVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Pečený bokVÍCE INFORMACÍ

Pečený bok

Obj.kód: 01890

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Retro Debrecínská pečeněVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

SekanáVÍCE INFORMACÍ

Sekaná

Obj.kód: 02190

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Šunkový trianglVÍCE INFORMACÍ

Šunkový triangl

Obj.kód: 02320

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Tišnovské kolenoVÍCE INFORMACÍ

Tišnovské koleno

Obj.kód: 02590

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Zbojnický bokVÍCE INFORMACÍ

Zbojnický bok

Obj.kód: 02600

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X