Hovězí vyzrálé maso

Hovězí flank steakVÍCE INFORMACÍ

Hovězí flank steak

Obj.kód: 08190

Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Hovězí krk (Chuck center fillet)VÍCE INFORMACÍ

Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Hovězí loupaná plec (Top blade steak)VÍCE INFORMACÍ

Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Hovězí nízký roštěnec bez kosti (Sirloin steak)VÍCE INFORMACÍ

Skupina: Vyzrálé hovězí maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Hovězí pupek (skirk steak)VÍCE INFORMACÍ

Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Hovězí svíčková (Fillet mignon)VÍCE INFORMACÍ

Skupina: Vyzrálé hovězí maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Hovězí veverka (Hanger steak)VÍCE INFORMACÍ

Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Hovězí vysoký roštěnec bez kosti (Rib eye steak)VÍCE INFORMACÍ

Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Hovězí zadní - květová špička (Rump steak)VÍCE INFORMACÍ

Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak)VÍCE INFORMACÍ

Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak)VÍCE INFORMACÍ

Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

M.Teres majorVÍCE INFORMACÍ

M.Teres major

Obj.kód: 08440

Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X