Vepřové maso

Bůčkový plát na roláduVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Vepřová hlava bez lalokuVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Vepřová hlava s lalokemVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Vepřová kotleta bez kostiVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Vepřová kotleta s kostíVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7 °C.

Vepřová krkovička bez kostiVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7 °C.

Vepřová krkovička s kostíVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.

Vepřová kýta bez kostiVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Vepřová nožičkaVÍCE INFORMACÍ

Vepřová nožička

Obj.kód: 07160

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Vepřová panenkaVÍCE INFORMACÍ

Vepřová panenka

Obj.kód: 07060

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Vepřová plec bez kostiVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.

Vepřové koleno zadní bez kostiVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X