Drobné masné výrobky

Šunkové párečkyVÍCE INFORMACÍ

Šunkové párečky

Obj.kód: 01210

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Svratecká klobásaVÍCE INFORMACÍ

Svratecká klobása

Obj.kód: 01090

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Telecí párky pro dětiVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.

Tišnovská klobásaVÍCE INFORMACÍ

Tišnovská klobása

Obj.kód: 01100

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Trampská cigáraVÍCE INFORMACÍ

Trampská cigára

Obj.kód: 01310

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vídeňské párky se sýremVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X