Hovězí maso
VÍCE INFORMACÍHovězí kosti harfy
Obj.kód: 08160Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí morkové kosti
Obj.kód: 08150Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí přední bez kosti kližka
Obj.kód: 08102Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí přední bez kosti krk
Obj.kód: 08101Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte 0°C do 7°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí přední s kostí hrudí
Obj.kód: 08131Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí roštěná
Obj.kód: 08040Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí svíčková
Obj.kód: 08050Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí zadní - falešná svíčková
Obj.kód: 08020Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí zadní - kýta
Obj.kód: 08010Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí zadní - plec
Obj.kód: 08030Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.


