Hovězí vyzrálé maso
VÍCE INFORMACÍHovězí flank steak
Obj.kód: 08190Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí krk steak
Obj.kód: 08830Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí loupaná plec (Top blade steak)
Obj.kód: 08620Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí nízký roštěnec bez kosti (Sirloin steak)
Obj.kód: 08400Skupina: Vyzrálé hovězí maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí pupek (skirt steak)
Obj.kód: 08310Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí svíčková (Fillet mignon)
Obj.kód: 08240Skupina: Vyzrálé hovězí maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí veverka (Hanger steak)
Obj.kód: 08100Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí vysoký roštěnec bez kosti (Rib eye steak)
Obj.kód: 08370Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí zadní - květová špička (Rump steak)
Obj.kód: 08070Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak)
Obj.kód: 08170Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak)
Obj.kód: 08690Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.


