Jihomoravské dožínky

V sobotu 2.9.2017 proběhly v Břeclavi Jihomoravké dožínky. Zákazníkům jsme představili Grilovací klobásu s Olomouckými tvarůžky, Grilovací klobásu s jarní cibulkou a hovězí klobásu, které byly letos oceněny ZLATOU Chutí jižní Moravy. Děkujeme za zájem o naše produkty. 


Zpět na výpis novinek
VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X