Drobné masné výrobky

Párek k opékáníVÍCE INFORMACÍ

Párek k opékání

Obj.kód: 01240

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Párky - jVÍCE INFORMACÍ

Párky - j

Obj.kód: 01010

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Párky k loupáníVÍCE INFORMACÍ

Párky k loupání

Obj.kód: 01190

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Retro Párek ExtraVÍCE INFORMACÍ

Retro Párek Extra

Obj.kód: 02440

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Slovenský točený salámVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Špekáčky - ručně vázané ZTSVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Špekáčky na utopenceVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Šunková klobásaVÍCE INFORMACÍ

Šunková klobása

Obj.kód: 01110

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Šunkové párečkyVÍCE INFORMACÍ

Šunkové párečky

Obj.kód: 01210

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Svratecká klobásaVÍCE INFORMACÍ

Svratecká klobása

Obj.kód: 01090

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Tišnovská klobásaVÍCE INFORMACÍ

Tišnovská klobása

Obj.kód: 01100

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Tradiční špekáčkyVÍCE INFORMACÍ

Tradiční špekáčky

Obj.kód: 01070

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X