Naše výrobky


Dědův bokVÍCE INFORMACÍ

Dědův bok

Obj.kód: 01530

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Brněnský salámVÍCE INFORMACÍ

Brněnský salám

Obj.kód: 00020

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Debrecínské párkyVÍCE INFORMACÍ

Debrecínské párky

Obj.kód: 01040

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Florentino salám s lískovými ořechyVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, uzený
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Bůčkový plát na roláduVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí kosti harfyVÍCE INFORMACÍ

Hovězí kosti harfy

Obj.kód: 08160

Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí flank steakVÍCE INFORMACÍ

Hovězí flank steak

Obj.kód: 08190

Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Dědova klobásaVÍCE INFORMACÍ

Dědova klobása

Obj.kód: 00750

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Bok pikantVÍCE INFORMACÍ

Bok pikant

Obj.kód: 02350

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Moravská krkovičkaVÍCE INFORMACÍ

Moravská krkovička

Obj.kód: 01710

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Gothajský salámVÍCE INFORMACÍ

Gothajský salám

Obj.kód: 00050

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Klobása s lískovými ořechyVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X