VÝROBKY

Cikánská pečeněVÍCE INFORMACÍ

Cikánská pečeně

Obj.kód: 01930

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Moravské uzenéVÍCE INFORMACÍ

Moravské uzené

Obj.kód: 01580

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Eso párkyVÍCE INFORMACÍ

Eso párky

Obj.kód: 01030

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Gothajský salám 1977VÍCE INFORMACÍ

Gothajský salám 1977

Obj.kód: 00280

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Pálivý paprikový salámVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +20°C.
Doporučená spotřeba: Do 40 dnů od data uvedeného na klipse.

Hovězí oháňkaVÍCE INFORMACÍ

Hovězí oháňka

Obj.kód: 08140

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Oravská slaninaVÍCE INFORMACÍ

Oravská slanina

Obj.kód: 01560

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Královský bokVÍCE INFORMACÍ

Královský bok

Obj.kód: 02500

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Krakovský salámVÍCE INFORMACÍ

Krakovský salám

Obj.kód: 00040

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Doporučená spotřeba: Do data uvedeného na etiketě.

Frankfurtské párkyVÍCE INFORMACÍ

Frankfurtské párky

Obj.kód: 01460

Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vepřová hlava bez lalokuVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí přední bez kosti kližkaVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X