VÝROBKY
VÍCE INFORMACÍŠunkový salám
Obj.kód: 00010Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
VÍCE INFORMACÍVepřová krkovička s kostí
Obj.kód: 07070Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí svíčková
Obj.kód: 08050Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí vysoký roštěnec bez kosti (Rib eye steak)
Obj.kód: 08370Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
VÍCE INFORMACÍŠunkový salám zauzený 1977
Obj.kód: 00270Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
VÍCE INFORMACÍPárek "Delikates"
Obj.kód: 01370Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
VÍCE INFORMACÍVepřová kýta bez kosti
Obj.kód: 07020Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí zadní - květová špička (Rump steak)
Obj.kód: 08070Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
VÍCE INFORMACÍTišnovské koleno
Obj.kód: 02590Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
VÍCE INFORMACÍLibová klobása k opékání
Obj.kód: 01360Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí zadní - falešná svíčková
Obj.kód: 08020Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
VÍCE INFORMACÍHovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak)
Obj.kód: 08170Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.


